Plechové obaly, ve kterých sterilujeme naše jídla a masové konzervy jsou opatřeny nástřikovým povrchem, aby pokrmy nepřebírali pachuť z plechu. Každá naše konzerva je opatřena ISO open víčkem ( snadno otvíratelným - bez použití otvíráku na konzervy ) Naše konzervy jsou prakticky nerozbitné i při pádu na zem nebo při nešetrném zacházení, proto si je oblíbila většina cestovních kanceláří u nás.
Skladování je nenáročné. Jednoduše je můžete nechat ve skříni nebo v místnosti, kde je pokojová teplota +30 °C i větší. Nemusíte používat žádné chladicí boxy ani mrazničky. Pokud cestujete například do Chorvatska a budete naše hotová jídla převážet v kufru, nemusíte se bát, že by se vám zkazila.
Díky metodě konzervace jídla v autoklávu za pomocí vysoké teploty a tlaku mají všechny výrobky 3 letou dobu spotřeby. V případě, že jídlo otevřete a nesníte ho celé, zbytek vložte do ledničky a spotřebujte do 24 hodin od otevření. Datum spotřeby je vytištěn na víčku plechovky. Jídlo během této doby neztrácí na kvalitě ani chuti