Recenze z internetových portálu ČR

30.1.2017 recenze od paní

iveta.bouckova@centrum.cz

Vysoká kvalita výrobku za odpovídající cenu

spokojenost s konzervami
obsahuje opravdu kvalitní maso z ČESKÝCH chovů
velmi chutné
máme vyzkoušeno a mohu jen doporučit
chutné i pro menší děti - vyzkoušeno
bez chemických látek a konzervantů
výborné na dovolenou nebo jako dárek

12. září 2016 recenze z Heureky od p. Milana T viz: http://obchody.heureka.cz/sterilovanajidla-cz/recenze/

  • Příjemná komunikace, profesionální jednání, vysoká kvalita vyráběných konzerv (opravdu 100% masa, žádné pseudonáhražky).

Konzervy se při prvním pohledu mohou zdát lehce dražší, ovšem za tuto cenu získáváte dovolím si tvrdit domácí rodinnou výrobu, skutečný obsah masa 100% a hlavně: maso je opravdu maso. Chuť je výborná, konzervu lze sníst jen tak s chlebem nebo ji použít jako základ k dalším jídlům (guláš atd.). Hodně s manželkou cestujeme karavanem, objednávali jsme vepřovky a hovězí maso a velká spokojenost (s kvalitou, zpracováním i výslednou chutí). Vypadá to, že jsme konečně nalezli exkluzivního (a domácího) dodavatele konzerv pro naše cestování

Pochvala - 14. červenec 2016 16:20

Krásný den a mnoho spokojených zákazníků!
L. Greplová
PS: Nedá mi to a nemůžu vás nepochválit. Jídla od vaší firmy dovezla kamarádka na dovolenou a všechny nás více než mile překvapila - výborná chuť, solidní porce, no a o praktičnosti těchto výrobků třeba na dovolené, kde se nedá moc vařit, ani nemluvě. Objednávku beru domů, protože zejména smetanovo-sýrová omáčka nás vyloženě nadchla, chci vyzkoušet také další vaše  výrobky. A ačkoli už dvacet let nejím hovězí ani vepřové maso, rozhodla jsem se, že hovězí od vaší firmy zkusím, protože ho všichni opravdu hodně chválili. 
Už jsem stihla vaše výrobky vychválit kamarádce, která pořádá maličké tábory pro děti, kde na vaření není čas. Takže děkuju a držím pěsti v podnikání:)

Pochvala - 5. leden 2016 20:09

 
Dobrý den. KONEČNĚ!!! Objednal jsem si u Vás několik konzerv "Česká vepřovka". Dnes dorazili a tak jsem hned jednu otevřel a ochutnal. Konečně!!! Konečně po dlouhé době jsem opět vychutnal vynikající vepřové maso ve vlastní šťávě!!! Kam se na něj hrabe mnou kdysi oblíbená a dnes již nesehnatelná čínská konzerva Mai Ling či jak se to píše. Konečně mám vepřové maso, které vypadá jako vepřové maso, voní jako vepřové maso a chutná jako vepřové maso. Moc Vám děkuji. Hned také napíši těm výrobcům (Tábor, Babice a spol..), kteří umí akorát tak okopírovat, nebo napodobit barvu a nápisy té kdysi dobré čínské konzervy, ale obsah - hnus nad hnusy!!! Ani pes to nechce!!! A napíši jim, že pokud chtějí vyrábět opravdu dobré vepřové maso, tak ať si sbalí ten svůj vývojový tým, vrátí výuční listy a jdou se učit do Dovastu :o)  Přeji hodně úspěchů a prosím - vydržte. Jaroslav Hrouda, Tuklaty  
 

Poděkování - 2. říjen 2015 12:59

od mikusova04@seznam.cz

Dobrý den,
začátkem září jsem u vás kupovala masové konzervy pro 5 osob a k
nim instantní omáčky  - na zkoušku.
A musím vám vyjádřit svou naprostou
spokojenost. Bylo to výborné! :-)

Byli jsme 4 osoby a najedli jsme se
vždy skvěle. Maso bylo libové, úžasné. Karbanátky jsme si dle vaší rady opekli a
brambůrky pak polili omáčkou z nich - a musím říct, že lepší snad nedělám ani
já! Vepřové plátky s omáčkou byly taky super a i omáčky bylo dost.
Prostě
jsem z vašich produklů nadšená a od teď na dovolené nevařím, vždy využiji vašich
služeb.
P.S. Nakoupila jsem si teď i pár konzerv domů, pro dny, kdy se doma
uvařit nestíhá....
Děkuji, spokojená zákaznice s rodinou
Kateřina
Mikušová

 

 

SPOKOJENOST - 24. září 2015

od Hana Nejedlá
hana.nej@seznam.cz
komu info@chlazenajidla.cz
Dobrý den,
na doporučení jsme od Vás na naši
dovolenou zakoupili několik konzerv. Byli jsme velice spokojeni. Jídla chutná,
maso výborné.
Občas jsme jen lehce přikořenili pepřem, ev. pálivou
paprikou. Což je vpořádku, jemnější chuť na dovolené ocení i rodiče při
stravování dětí.
Určitě se na Vás budeme obracet i
příště!
Díky
Hana Nejedlá

SPOKOJENOST - 15. září 2015 23:53

od vagy@centrum.cz

Dobrý den
objednal jsem si u vas pár vzorků..než
sme dojeli na lov, tak sme vše zrecyklovalo...HOVĚZÍ KOSTKY jsou snad nejlepší
co tam bylo...chtěl sem vam jen napsat...ŽE VAM DRŽÍM PALCE V DALŠIM
PODNIKÁNÍ...MÁTE TO DOBRÉ:-) Spokojenost je maximalní hlavně tim, že nesolíte jako sypací vozy..a je to s
minimem tuku vše...což nas všechny naprosto překvapilo...opravdu jsme spokojeni
a držíme vam palce a jistě si něco brzy nakoupime..a ještě dotaz, nechalo by se
udelat třeba to hovězí do větších konzerv?3L 5L? nebo jste limitovani strojema?

Jana K

 
  • hotová jídla byla výborná, ve vedrech v zahraniční vydržela a bylo tam opravdu slibované libové maso.
  • nakoupila jsem na doporučení známých a budu dál taky doporučovat.
 

vřele doporučuji :-)

 
 
Ověřený zákazník DOVAST

luhal

Přidáno: 8. července 2015

  • Výborná kvalita
  • Žádné

Nic lepšího nikde neseženete

Ověřený zákazník DOVAST

Jiří K.

Přidáno: 8. července 2015

  • Doporučuje obchod
  • přehlednost obchodu
  • kvalita komunikace
  • Kvalitní produkt bez škodlivých látek.
  • V běžné obchodní síti podobné konzervy nejsou.
  • Lze si zjistit dostatek informací o produktu telefonicky i při prezentacích na akcích zaměřených na cestování.
  • Snad v některých situacích menší přehlednost webových stránek.

Pro cestování bez zajištěné stravy - poznávací zájezdy, turistika, námořní jachting apod. se jeví sortiment a kvalita nabízených produktů jako velmi zajímavé řešení.

Ověřený zákazník DOVAST

Ověřený zákazník

Přidáno: 7. července 2015

Parádní jídlo na cesty, chutná fakt dobře.

Ověřený zákazník DOVAST

#"hashtag"

Přidáno: 29. června 2015

  • rychlost dodání, diskrétnost, dáreček v objednávce

doporučuji

Ověřený zákazník DOVAST

Egginka

Přidáno: 26. června 2015

 

Hana Rumpíková

Přidáno: 28. března 2015

  • Perfektní stravování za velmi nízké ceny.

Doporučuji pro dovolené, dětské tábory, zájezdy s vlastní vařením....

Ivan

Přidáno: 29.12 2014

  • Doporučuje obchod
  • Hodnocení: 5.0 hvězdičky z 5dodací lhůta
  • Hodnocení: 5.0 hvězdičky z 5přehlednost obchodu
  • Hodnocení: 5.0 hvězdičky z 5kvalita komunikace
  • jídlo bez chemické úpravy

spokojenost, doporučuji, pokud bude zachována kvalita vstupních potravin a nebudou chemicky upravovány, lehce vyšší cena, ale za kvalitu se platí

 

  • Skvělé jídlo, hovězí měkké, houbová omáčka výborná
  • Jednoduchá příprava
  • Rychlé dodání
  • Ochotní lidé ve firmě
 

Přidáno: 24. září 2014

Kupovala jsem hovězí maso a houbovou omáčku jako oběd pro osm lidí. Na dovolenou jsme odjížděli v pátek a já objednávala v úterý. Tehdy jsem obchod poprvé objevila na internetu. V obchodě byli velmi ochotní, zásilka přišla na poštu pozítří. Jídlo bylo vynikající, všichni si ho chválili. Informace na webu jsou pravdivé, v konzervě jsou velké, výborně upravené porce masa. Cena odpovídá kvalitě. Obchod všem doporučuji.

:  

 

Dobrý den,
objednala jsem na naši rodinnou dovolenou vaše sterilovaná jídla a masové konzervy a mohu jen říct, že to byla skvělá volba. Jídla nám všem chutnala, porce jsou dostatečně velké, masové konzervy byly vynikající kvality. Mně sterilovaná jídla ušetřila práci.

30 června 2014 z portálu Heurka

Jednání s výrobcem bylo výboré. I když jsem 2x změniila termín odběru konzerv. paní mi okamžitě vyhověla a vše bylo perfektní. Maso je výborné , omáčky chutné a připravené tak , že je mohou i malé děti. Bylo to super a jistě si opět objednáme. Děkuji Vrubelová

 Jednání s výrobcem bylo výboré. I když jsem 2x změniila termín odběru konzerv. paní mi okamžitě vyhověla a vše bylo perfektní. Maso je výborné , omáčky chutné a připravené tak , že je mohou i malé děti. Bylo to super a jistě si opět objednáme. Děkuji Vrubelová


29 června 2014 z portálu Rozpad.cz

Re: Testy konzerv a polotovarů

Příspěvekod RAD » 29.06.2014 14:14 Kuřecí na zelenině

ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK 1.porce

Test sterilovaných jídel naší výroby DOVAST s.r.o. ze dne 21.6. 2014 na portálu Rozpad panem Michalem Votroubkem v plné verzi

 

 

www.rozpad.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=1872&p=88003#p88003

 

 

opet musim chvalit....Vase "svíčková" je vyborna...muj 4lety syn je jasny dukaz...zase vam to pochvalil.....diky....uz nemusíme na nase dovce porad zavarovat maso...které nase deti po tydnu moc nechteji..hihi..

hezky vecer preje spokojeny tata s rodinou

Dobry večer, teda klobouk dolu !!!! Uz byla dnes ochutnávka vašich konzerv a když moje děti řeknou"výborne tatinku" , tak je to teda opravdu výborne...hihi                              

diky Radim Gotzmann

Re: Testy konzerv a polotovarů z portálu rozpad.cz

Příspěvekod Radek07 » 26.09.2013 11:31

testoval jsem vepřové, hovězí a krůtí KDéčko z deLuxe od firmy dovast a můžu jen pochválit - kvalitní maso, chuťově výborné - sice ne moc výrazně okořeněné - ale to nebyl problém - trvanlivost min. do roku 2016 - doporučuji pro back up
http://www.sterilovanajidla.cz/products ... niho-masa/

krulj@seznam.cz

Dobrý den,

30.8.2013 jsme od vás převzali 6 čtyřporcí sterilovaného balení, pro naše toulky lodí po Irsku. Chceme vám, všem zaměstnancům firmy, poděkovat za skutečně výjimečně chutně připravené pokrmy, které nám opravdu zpříjemňovali pobyt na lodi celý týden. Jejich kvalitu a množství jsme oceňovali každý den k obědu samozřejmě i s ohledem na případnou cenovou relaci v eurech. Ještě jednou díky a někdy při cestách zase s vámi.

Krulovi

uživatel "Mgr. Jan Horkel" ohodnotil Vaši firmu "DOVAST s.r.o." dne 5.8.2013

Recenze z portálu http://masovekonzervy.sluzby.cz

Dobrý den, chtěl bych poděkovat za skvělé jídlo, které nám zpříjemnilo celou dovolenou. Byli jsme překvapeni jak kvalitou, chutností a velkým množstvím omáček, tak masa. Vaše služby rádi využijeme i v budoucnu a samozřejmě na Vás dáme jen skvělé reference. Děkujeme

Jméno: Miroslava Frdlíková
E-mail: mfrdlikova@seznam.cz
Předmět: Recenze
Text: ze 4.srpna 2013
Dobrý den,
vyzkoušela jsem masové konzervy vepřové, hovězí a KDčko. Byla jsem maximálně spokojená. Brala jsem je na dovolenou, mám 2 menší děti. Konzervy skutečně plné masa, nepřesolené, bezvadné. Díky mějte se.

 

Re: Testy konzerv a polotovarů

Příspěvekod Tina » 11.06.2013 19:31

Tak jsem v neděli otestovala konzervu z Dovastu (už jsem tady o nich psala), konkrétně Vepřové kostky ve vlastní šťávě. Hmotnost konzervy je 860g, má to být 5 porcí. Obsah masa je podle webu i etikety 60%. Už dřív se tady nad tím někteří ošklíbali, tak se chci podělit o poznatky.
Po otevření konzerva krásně voněla a v nezahuště šťávě plavaly kousky masa. Šťávu jsem slila do talířku, maso vidíte v konzervě. Nebylo přesolené, bylo krásně měkké, ale nerozpadalo se, prostě tak akorát. Na dalším obrázku vidíte maso vyklepnuté z konzervy, celý obsah. Maso bylo našlapané až nahoru, šťávou byly zalité mezery (něco jak když do sklenice při zavařování naskládáte ovoce a zalijete nálevem), odtud tedy ten nižší podíl masa na etiketě. Nicméně troufám si říct, že o mnoho více už by se tam toho masa nevlezlo, aniž by muselo být pomleto a já při vaření beze zbytku využila i všechnu tu šťávu. Štáva byla opravdu tekutá, nikoliv ten rosol, co bývá v klasických vepřovkách.

Plusy:
+ jednoznačně to, že je to skutečně maso, žádné namleté boudy i se psem.
+ chuť - připomínalo to podušené vepřové kostky, doma dělané.
+ šťáva přírodní, tedy možno využít, zahustit, dochutit dle potřeby
+ velká variabilita, co s tím (od guláše po špagety).

Mínusy:
- dle etikety to bylo vepřové přední, tedy sem tam se objevil prorostlý kousek. Ale nebylo ho tam moc, v pohodě šlo oddělit a do dalšího pokrmu jsem ho nepřidávala.
- velikost konzervy - rozhodně to není na běž nošení do batohu, ale spíš do zásob na chatu. Pro jednoho se nevyplatí otevírat, je toho opravdu hodně. Prostě rodinné balení. Navíc se nejedná o klasickou konzervu, ale spíš polotovar k dalšímu dohotovení.
- cena - 186,- kč i s DPH (což souvisí s tím rodinným balením, v Dovastu mají i menší kousky a balení).

Každopádně konzerva mě příjemně překvapila (a strávníky taky). Kdo by chtěl vědět, co jsem z toho vyráběla, přikládám i finální výrobek. (cibulka, sklenice doma dělaného leča, do toho ona šťáva z konzervy, lehce zahustit, přidané oregano a na závěr maso. Musela jsem to i lehce přisolit, což mě překvapilo, většinou jsou konzervy slané až moc. Těstoviny k tomu a oběd pro 6,5 člověků byl na stole. Celková příprava asi 35 minut). Ti, kteří nebyli přítomni výrobě, nepoznali, že se jedná o konzervované maso. Za mě spokojenost. Fotky níže.

 

Jméno: Jarmila Šebková
E-mail: sebkulka@email.cz
edmět: pochvala
Text:
Nedávno jsem si u vás objednala několik konzervovaných hotových jídel na dovolenou a byla jsem mile překvapena. Jídla jsou opravdu chutná a neměla jsem jedinou výhradu. Také rychlé vyřízení objednávky zaslouží jedničku. Každému vás doporučuji a určitě vašich služeb využiji i v budoucnu. Přeji mnoho úspěchů !


 

 

Od 

 hrojar@seznam.cz 

 

 Komu 

 info@chlazenajidla.cz

 Datum : 

 12. květen 2013 19:13

 Předmět: 

 Vzkaz z webu masovekonzervy.cz: Pochvala

 


Jméno: Jaroslav Hrouda

E-mail: hrojar@seznam.cz

Předmět: Pochvala

Text:
Dobrý den, na jedné z diskuzních fór o potravinách jsem na Vaši firmu dostal kontakt, jako na firmu, která umí dělat dobré konzervy.... Objednal jsem si jich pár. kádéčko, a další. A musím uznat, že diskuze opravdu nelhaly... Konečně firma, kde vepřové maso ve vlastní šťávě je opravdu dobré maso. Ostatní firmy jako je PT Tábor, Hamé, Kunovice a další umí jen okopírovat obal tradiční vepřové konzervy z číny (která byla dobrá) a maskují to různými názvy jako je Ma-Ning, Ha-Ming a pod. Obsah je ale ve všech případech nepoživatelný a hnusný substrát podobný luncheon meatu, kde po mase není ani stopy (možná tak chrupavky a mleté kůže) a po vlastní šťávě jakbysmet.... Držím Vám palce a jsem rád, že mám kde na dovolené a cestování nakupovat konzervované potraviny. Jaroslav Hrouda, Praha

PREPPERS - Moje zkušenosti se zásobami

Konzervy od Fy DOVAST s.r.o (by Miki)přináším krátký pohled na Vepřové kostky ve vlastní šťávě (860g, 5P) a firmu.Jednání s firmou bylo příkladné a rychlé. Objednal jsem si určité množství, vyrobili mě ho za cca 10 dní a p... http://preppers.cz/forum/index.php?topic=114.45;wap2  http://preppers.cz/forum/index.php?topic=114.60;wap2 http://preppers.cz/forum/index.php?topic=114.95;wap2

Re: Trvanlivé konzervy

Nobody: Ty KDčka možná už letos, mají to v sekci Připravujeme a píšou tam, že to chystají na zimní sezonu a pro příští rok.
Poslali mi vzorek toho krůtího na česneku, co chtějí začít dělat příštím rokem a bylo to docela chutné.
Na stránkách mají i odkaz na tipy a náměty, takže když jim tam napíšeme, že chceme konzervy pro cca 500 lidí Fora Rozpad, určitě zareagují podle našich přání.
Teď si dělám legraci, ale proč ne, třeba by to uvítali. Jinak plech na konzervy prý berou z Hamé, což jsem uvítala, neb ten je docela kvalitní.
Já jim tam psala, že bych uvítala i nějakou zeleninu, nebo houby, luštěniny a podobně. Vzpomínám na konzervu mého mládí, vepřové na houbách se zeleným hráškem. To bylo tak dobré, že jsem si to koupila i mimo chatovou a vandrovou sezonu.

Příspěvekod Tina » 31.01.2013 17:10.

Urbanwarrior : Ten Dovast, jak jsi sem dával odkaz (psala jsem tady o nich na stránce 14 v tomhle vlákně), já s jejich kvalitou zkušenost mám. Jsou to fakt velké kusy masa, nacpané do plechovky, 5 kuřecích řízků, že ani vyklepnout nejdou.
Jsou velmi ochotní a vstřícní. Škoda jen, jak tu psal Miki, že tam nemají více zeleniny, nebo hub, nebo něčeho. Takhle je to sice variabilní, že si to člověk dochutí kořením a zeleninou sám podle potřeb, ale jen tehdy, když je má. Venku v přírodě musíš vzít zavděk takovým jídlem, co z konzervy vydoluješ.
A jak psal Merlin, že je zvědavý na jejich hotovky v plechu - já od nich měla balení pro dva lidi, bylo to zatavené v plastu, trvanlivost půlroční, netřeba uchovávat v chladu. Na dovolenou nebo na cesty ideální. Svíčková byla vynikající. Teď už tam ty dvoučlověkové hotovky v plastu nevidím, ale vidím je tam v té konzervě, takže výroba už asi začala. Každopádně doporučuju, bylo to chutné.
Velká výhoda u nich je, že když si objednáte zakázku, konzervy vám vytvoří na požádání, dostáváte je tedy s absolutně nejdelší možnou trvanlivostí - úplně čerstvé. O tom, že na požádání vytvoří konzervy bez otvíracího iso open víčka, tedy plně zatavené, o tom už jsem tu psala.
Každopádně je to asi nejvyšší kvalita masa, co jsem se v konzervách setkala a ač konzerva, asi nejvíc se to blíží běžnému jídlu.

Re: Trvanlivé konzervy

Příspěvekod miki » 29.01.2013 18:55

Zdravím,
Tak vedle toho výrobce jsem 5 let pracoval a chodil k nim na obědy, dnes je již jídelna zavřená. Vždy kvalita na prvním místě.
Konzervy mám již 6ti leté (jsou to vzorky) a bez problémů, jsou opravdu takové jak píší. Maso, voda, koření, sůl a trocha cibule, mě dokonce nabízeli, že udělají takové jak budu chtít. Dostal jsem možnost koupit za režii pár vzorků s masem kde bylo pouze maso, sůl a voda. Když se začíná tak je možné lecos, dnes již nevím zda to jde asi by muselo jít o větší množství. I tak to byla bašta, prostě univerzál ze kterého jde udělat jakékoliv jídlo. Kvalita, kterou u kupované konzervy nezažijete, maso je v celku a v plátcích. Pokud před otevřením nahřejete obal v horké vodě tak to vyklopíte vcelku a nemusíte to štourat a maso neporušíte. Doporučuji před překlopením vrazit nůž mezi stěnu a maso aby se tam mohl dostat vzduch, jinak to nevyklopíte, ten rosol z masa vám to nedovolí. Cena je to zajisté dost vysoká ale když to přepočítáte tak jste ještě v poho je to přeci jen 5 porcí a váha je cca 1 kg celkem, a kvalita spešl. Kdo má na talíři porci masa o váze 20 dkg tak je rozežranej. I ta zaručená trvanlivost bez ohledu na teplotu je super. Nechal jsem na zkoušku 10 ks různých druhů (vzorky) a ty jsou již 6 let staré, pokud se toho dožiji tak průba bude po 10 letech, tzn. za 4 roky.
Pokud jsem konzervy měnil (jednou, před 3 mi lety) tak bylo vždy na talíři vymeteno a to dost rychle.
Tuhle další dávku již nemám v úmyslu obnovovat po třech letech (doba záruky) ale až po dvojnásobku záruční doby.
Možná, že to protáhnu a bude se otvírat společně s těmi vzorky. Ideální jako PA zásoby, na dovolenou
a podobně. DOPORUČUJI. Informace jsou 3 roky staré.
Miki.

miki

 

Příspěvky: 196

Registrován: 02.01.2012 14:37

Bydliště: Pardubice

Nahoru


Ads by Media Player

Ad Options

 

Ads by Media Watch

Ad Options

 

Ads by OffersWizard

Ad Options

 

Re: Trvanlivé konzervy

Příspěvekod Merlin » 29.01.2013 20:24

Já jsem teď dost zvědav na ty jejich hotovky v plechu:
http://www.sterilovanajidla.cz/sterilov ... -konzerve/

Mám objednaný vzorky už měsíc, bylo mi řečeno že výroba začne až 20.1. po nějakém veletrhu, tedy je očekávám každým dnem. Ale počítám, že zůstane jen u těch vzorků, no uvidíme, třeba něčím přesvědčí. Jak už jsem tu psal, mám ve zvyku nakupovat od hotovky.cz, kterým nejde co do kvality a chuti absolutně nic vytknout a cena je daleko příjemnější. O šíři výběru a přepravních nákladech nemluvě. A to mi ještě zůstanou skleničky s velice praktickou krabicí. Ale nikdy neříkám nikdy, tedy mám objednáno, rozhodně vyzkouším a pak rád poreferuji ;)

Merlin

 

Příspěvky: 31

Registrován: 08.12.2012 15:42

Nahoru


Re: Trvanlivé konzervy

Příspěvekod miki » 30.01.2013 1:07

Zdravím.
Hotovky.cz :
Nevýhody :
Nevyhovuje mě, že je to sklo (pro PA nevhodné) a použití skleničky je vzhledem k velikosti sporné.
Nevyhovuje mě, že jsou to malé porce, pro rodinu musím otevřít cca 2-3 sklenice.
Nevyhovuje mě, že jsou to hotová jídla to je dobré na dovolenou, ne pro PA, tam vyhovují jednodruhové konzervy kdy si ten zbytek, koření, zásmažka, zelenina, brambory a pod. vypěstuji a nebo nasbírám na zahradě a dovařím.
Nevyhovuje mě ta cena, když si najdu ve vepřovém, moravskou česnekačku s cenou 47,- kč a zjistím, že
ve složení je 40g uzeného masa ? ? ?
O,33l polévky (i když se má ředit 1:1) za cenu kolem 50 kč ? ? ?
Bohužel nemohu potvrdit kvalitu neměl jsem možnost.
Ale vzhledem k ceně je možné předpokládat velmi dobrou.
Výhody :
Ostatní jídla jsou cenově již dobrá.
Vyhovuje mě ten obrovský výběr ten je fantastický.

Dovast Pce :
Nevýhody :
Nejsou v nabídce malé konzervy (plech) s masem.
Postrádám třeba konzervy se zeleninou malá a velká balení.
Není dost výrobků v nabídce.
Přílohy jsou pouze s trvanlivostí 1 měsíc a ve folii.
Velké balení předpřipravených jídel pro rodiny je též ve folii, také jeden měsíc.
Výhody :
Konzervy s jednodruhovým obsahem jsou tak akorát pro rodinu, chce to pouze přílohu.
Maso je v krásných kouscí a po zalití vodou a autoklávování obsahují rosol z masa.
Obsah masa koresponduje s cenou.
Konzervy jsou plechové.
Kvalita je vynikající a mohu potvrdit z vlastní zkušenosti.

A nejsem jejich agent, to bych si nedovolil sem psát to co píši.
Miki.

 

od Nobody » 04.10.2012 20:03

Jenom trochu odbočím, v Albertu mají slevu konzervované zeleniny o 50%. Konzervu Bonduel tak koupíte za 17Kč (kukuřice, fazole, směska aj.) Chutově jsou myslím hodně dobré, papírová trvanlivost je 14-15. Sám jsem si už slušnou zásobu udělal a zítra budu pokračovat.

Jinak uvítám tip na čistě masové konzervy, ty ještě nemám. Dávám přednost rozmanitosti, abych mohl ze zásob rok nejenom nějak přežít, ale abych tím ani nijak význačněji netrpěl. Myslím, že to pomůže psychice a ta bude hodně důležitá. Nobody Příspěvky: 321Registrován: 18.07.2012 1:17

od Tina » 04.10.2012 20:23

Tip na čistě masové konzervy zde - http://www.sterilovanajidla.cz

Mají prodlouženou trvanlivost, 5-6 let a dá se s nimi domluvit, že místo Iso open víčka (takové to očko, za které to chytíš a otevřeš), ti udělají plně zatavené konzervy, což jejich trvanlivost ještě malinko zvedne.
Jsou příjemní, konzervy jsou opravdu celé masové (např 5 celých kuřecích řízků nacpaných do plechovky) a chuťově to docela ujde. I jejich sterilovaná jídla (trvanlivost půl roku a není nutno skladovat v chladu) nejsou špatná. Dobré i na dovolenou nebo na cesty. Mají i vysušené omáčky, jen naředíš a máš pak variabilitu s masovými konzervami.
Konzervy vyrábějí na požádání, takže je dodávají opravdu absolutně čerstvé, tedy s maximální dobou na uložení.
Příspěvky: 97Registrován: 21.08.2012 10:06Bydliště: Severní Čechy

5.10. 2012 Recenze z portálu rozpad.cz

05.10.2012 10:01 Ten pardubický Dovast je ale skutečně docela fajn.
Nobody:
V tom Dovastu možná vyjdou konzervy dráž, než když pro ně půjdeš do Kauflandu, ale zase na druhou stranu, já fakt ty kůže, chrupavky a sádlo jíst nechci, pokud je jiná volba. Tady je opravdu skutečné maso, v kusech a libové. Asi to není o tom, že by sis jimi okamžitě zaplnil sklep, ale já teď brala od každého po dvou kusech, za půl roku zase něco objednám a postupně se něco nasyslí. Na příští rok chystají nějaké další chutě, krůtí na česneku a tak. Jo a budou dělat KDčka, tři menší konzervičky sbalené do jednoho balení na cesty. Vepřové, hovězí, kuřecí.
Miki:
Ty omáčky jsou dvojí, jedny jsou dehydrovaný prášek, druhé jsou jako pasta. Jsou zatavené v takové igelitové kapse, vysypeš, povaříš ve vodě a máš majdu. Nevím, jak je dělají, šla jsem se na ně teď podívat a tam už nějaké glutamáty jsou. Škrob, mouka, koření, sušená rajčata, papriky, glutamát. Vzala jsem jich jen pár, na zkoušku. Švestkovou a šípkovou, chilli con corne a nějakou houbovou.

05.10.2012 0:51

Zdravím.
Tak to je bomba viď. Ty konzervy nemaj chybu původně začínali tím, že tam byla kuchyně a jídelna pro zaměstnance z okolních podniků a důchodce. Jenže potom se dělala nedaleko rekonstrukce domova důchodců a zároveň tam zvětšili a zrekonstruovali velkou kuchyň s jídelnou s dovážkou jídel domů. No a firma Dovast tu konkurenci vyřešila zavřením jídelny a přesměrováním na výrobu chlazených jídel, konzerv s vyjímečnou kvalitou atd. Catering pro akce a výrobu konzerv pro outdorhttp://www.sterilovanajidla.cz VŘELE DOPORUČUJI je to moje prvotní inspirace také jsem se od nich učil. Proč ? ? Dnes jsem pro sebe schopen vyrábět konzervy pro svou potřebu levněji. Až bude autokláv (50 kg/vsázka) tak to již bude jak na běžícím páse a žádná zabijačka , kterou pořádáme občas s kamárády nás nezaskočí. Jedinou věc bych řešil jinak, dělal bych do konzerv již i omáčku. Ona ta sušená se nedá dělat bez masa a tak tu budou asi (nevím) použity komerčně vyráběné příchutě a přípravky. ? !? !
Miki.

24.6. 2012 Recenze z portálu cestovatel.cz

Chcešli skutečné masovky a kvalitní chutná sterilovaná jídla dovolím si sem dát odkaz na jednu firmu. http://www.sterilovanajidla.cz Opravdu jsou tam kolečka (plátky) masa na velikost konzervy. Kuřecí bylo nacpané tak, že nešlo ani vyklepnout. Celé kusy vykoštěných prsou a stehen. No, jen pak ještě chvíli trvá konečná úprava. Jinak na jejich stránkách mají vše podrobně popsané i s videm. Dodávají včas a jsou pružní.

Před týdnem mi došla dodávka jídel na cestu do Norska od DOVASTu dokonce o týden dříve než deklarují na http://www.sterilovanajidla.cz 14 dní. Takže o týden dříve. A mají veškerý sortiment
masových konzerv a sterilovaných jídel a příloh před sezonou skladem.
Dokonce začali vyrábět i sterilováná jídla 2. porcová ve vaničkách - zvlášt maso a zvlášt omáčka.

17.4. 2011 Recenze z portálu www.mrk.cz

17.4.2011 15:45:51  Loni v červnu jsem byl na rybách v Bergenu a objednával jsem si od firmy DOVAST z Pardubic jak konzervy tak sterilovaná jídla, ale to je tedy bomba. Hovězí, vepřové a kuřecí plátky skutečně kvalitní a prvotřídní maso jaké na českém trhu není k sehnání. Konzervy jak za CK Rakouska.
Mrkni na www.sterilovanajidla.cz

24.8. 2011 Recenze z portálu www.welbloud.cz/cesty/howto/jidlo

Marek Drtina, %2011/%08/%24 %08:%Aug:

Je dobře, že se na sočastném českém trhu vyrojilo pár kvalitních firem které vyrábějí jídlo na cesty a dovolenou. Já upřednostnuji pro mé expediční cesty firmu DOVAST z Pardubic, která vyrábí kvalitní domácí sterilovaná jídla a především perfektní skutečně masové konzervy. Je znát, že to není jen sériová výroba, ale kvalita.Navíc mají nabídku ucelenou včetně příloh a dalších doplnků.